Lokalne vesti

Smena u vrtiću

Ministar prosvete razrešio je Mariju Bajić funkcije direktora Predškolske ustanove „Ljubica Vrebalov“ u Požarevcu. Za v.d. direktora imenovana je Tanja Lončar, potvrđeno je Boom 93 iz više nezavisnih izvora.

Kako saznajemo, Bajić je razrešena na osnovu zapisnika prosvetnog inspektora, a po prijavi jednog roditelja da se nad njegovim detetom vrši nasilje i zlostavljanje od strane jedne vaspitačice.

Ona je smenjena jer navodno nije sprovodila mere bezbednosti i nije postupala u skladu s protokolom.

Bajić danas nije htela da komentariše smenu. Rekla nam je da se nalazi na godišnjem odmoru i kratko demantovala informacije da je prethodno podnela ostavku na mesto direktora vrtića.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend