Lokalne vesti

Snega na kolovozima ima do 5 cm, bez preke potrebe ne kretati na put

Sneg koji pada od četvrtka popodne napravo je probleme u saobraćaju. Iz JP „Putevi Srbije“ apeluju na građane da ne kreću na put bez preke potrebe.

Prema podacima JP „Putevi Srbije“ na kolovozu ima snega do 5 cm. Na teritoriji okruga Braničevskog okruga kolovozi su vlažni i na njima ima snega, a najopterećejni putni pravci su: Požarevac – Kučevo – Majdanpek, Požarevac – Veliko Gradište – Golubac, Požarevac – Ralja, Požarevac – Kostolac, Salakovac – Malo Crniće – Petrovac na Mlavi. Zbog snežnih padavina odrona ima na sledećim putnim pravcima: Kučevo – Majdanpek, Golubac – Donji Milanovac, Žagubica – Zaječar. JP „Putevi Srbije“ savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Prema podacima Auto – moto saveza Srbije i dalje je na snazi zabrana saobraćaja šlepera sa prikolicom na putu Golubac – Donji Milanovac. Takođe i dalje je na snazi odluka o obaveznoj zimskoj opremi za teritoriju Grada Požarevca.

Republički hidrometerološki zavod Srbije je za teritoriju Braničevskog okruga proglasio žuti meteoalarm zbog snežnih padavina. Takođe izdato je upozorenje na poledicu i zelađivanje mokrih površina.

Prema podacima portala weather2umbrella očekuje da će sneg prestati da pada u popodnevnim časovima.

Iako parking mesta u gradu nisu očišćena, parking se uredno naplaćuje.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend