Lokalne vesti

SNS Požarevac: Podržavamo politiku predsednika Srbije u rešavanju pitanja KiM

Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac saopštio je da u potpunosti podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u rešavanju pitanja Kosova i Metohije. U saopštenju piše i kako se „najoštrije osuđuje retorika i pozivi pojedinih lidera opozicije na puč protiv legitimno izabrane vlasti u Srbiji“.

Gradski odbor Srpske napredne stranke je 28. jula 2018. godine organizovao akciju podrške Aleksandru Vučiću u rešavanju kosovskog problema kojoj su se odazvali građani Požarevca, navodi se u saopštenju koje je medijima prosleđeno danas.

„Smatramo da je rešavanje višedecenijskog problema Kosova i Metohije najvažniji interes Srbije i Srbiji je više nego ikada neophodno jedinstvo i stabilnost, kao i rešenost svih političkih činilaca da rade na rešavanju problema, a ne na dobijanju jeftinih političkih poena. Sramota je da se oni koji su svojim nepostupanjem, nemim posmatranjem nastanka samoproklamovane države Kosovo doprineli produbljivanju kosovskog problema, sada protive njegovom mirnom rešavanju. Potpuno smo uvereni da će, uprkos svim pritiscima, predsednik Srbije iznaći rešenje kosovskog pitanja, koje je u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana“, piše u dopisu ove stranke.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend