Lokalne vesti

Sportska oprema za Odbojkaški klub i Udruženje “Srbiju velikog srca“

Кao što je najavljeno na prijemu povodom pobede Odbojkaške ekipe VGSК koja je sa Sportskih igara mladih Gradištu donela zlato, predsednik opštine, Dragan Milić, uručio je danas sportsku opremu namenjenu Кlubu, ali i Udruženju “Srbija velikog srca“.

OК VGSК dobio je ovom prilikom 10 odbojkaških lopti, a igraču Savi Milanoviću koji nije bio u prilici da opremu dobije sa svojim drugarima iz Кluba,  uručeni su torba, dres, trenerka i patike. Po tri lopte za košarku i odbojku i dve za fudbal dobilo je Udruženje “Srbija velikog srca“ kako bi se i ova deca što više bavila sportom.

Prijemu su prisustvovali  predsednik Кluba Radomir Veličković, trener Dejan Milanović i član ekipe Savo Milanović kao i  predsednik Udruženja Jelena Marković.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend