Lokalne vesti

Sportski budžet

Gradska vlada u Požarevcu usvojila je plan raspodele sredstava za sport u 2011.godini. Požarevačkim klubovima je raspoređeno 51 milion dinara, a dodatnih 9 miliona namenjeno je sportistima iz Kostolca.

Najviše novca u dotacijama opredeljeno je za Fudbalski klub „Mladi radnik" – 21 milion dinara.

Ukupna sredstva po iznosu su gotovo identična planu za prošlu godinu kada je za sport bilo određeno 50 miliona dinara. Ta sredstva su rebalansima do kraja 2010. povećana na preko 70 miliona dinara, a FK Mladi radnik je prošle godine iz budžeta dobio oko 33,2 miliona dinara.

Prema sadasnjem planu raspodele u 2011.godini odbojkaši i rukometaši mogu da računaju na 6,5 miliona dinara, ženski fudbalski klub bi trebalo da dobije 2,2 miliona, košarkaši 1,8 miliona, a odbojkašice oko 1,5 miliona dinara.

Dodatnih 4,7 miliona dinara su sredstva namenjena za refundiranje troškova za korišćenje hale.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend