Lokalne vesti

Srebrno jezero jedna od najpopularnijih destinacija sa besplatnim vaučerima

Srebrno jezero je jedno od najpopularnijih destinacije gde se mogu koristiti besplatni vaučeri za odmor u Srbiji.

Ministarstvo turizma je za manje od mesec i po dana raspodelilo 100.000 vaučera, koliko je bilo i planirano za ovu godinu. Pre dve godine, ček od 5.000 za odmor, bio je razdeljen već polovinom aprila, pa je država tada dodatno odobrila novac za još 20.000 vaučera. Očekuje se, prema nezvaničnim najavama, da bi i ove godine mogla biti doneta takva odluka.

Vaučere najviše koriste penzioneri, oko 55 odsto. Za njima, su zaposleni čija primanja ne prelaze 60.000 dinara mesečno.

Na Srebrnom jezeru vaučere se mogu koristi u dva objekta. U Golupcu takođe je moguće koristiti vaučere za odmor.

Vaučere najviše koriste penzioneri, oko 55 odsto. Za njima, su zaposleni čija primanja ne prelaze 60.000 dinara mesečno.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend