Lokalne vesti

Srebrno jezero postaje luksuzno odmaralište

U toku je javni uvid povodom izrade izmena i dopuna Plana detaljne regulacije turističkog naselja Beli Bagrem u opštini Veliko Gradište.

Obuhvat plana zauzima površinu od 229,86 ha, a njime je, između ostalog predviđena gradnja hotela visoke kategorije, ali i luksuznih vila, bazena, kao i dodatno širenje plaže. Za gradnju hotela, kako je eКapija već pisala, između ostalog zainteresovani su i nemački investitori.

Takođe, kako je najaviljavno, planirano je i otvaranje aerodroma na Srebrnom jezeru, a više o tome čitajte u posebnoj vesti.

Izmenama i dopunama područje je podeljeno na 11 urbanističkih zona, koje se izdvajaju po svojim prostornim i planskim karakteristikama.

Više informacija možete pročitati OVDE

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend