Lokalne vesti

Srednjoškolci volonteri

Unija srednjoškolaca Srbije i Kancelarija za mlade u Požarevcu pokrenuli su akciju koja ima za cilj da uposli oko 60 učenika srednjih škola po privatnim preduzećima na jedan dan.

Akciji se odazvalo oko 50 preduzetnika. Kroz rad mladi će bolje upoznati praktični deo struke za koju se obrazuju, a dnevnice od 1.000 dinara bići investirane u poboljšanje uslova rada škola i đačkih parlamenata.

Akcija „Srednjoškolci za srednjoškolce" organizuje se povodom 5.decembra svetskog Dana volonterizma, kaže koordinator Kancelarije za mlade Davorka Mitrović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend