Lokalne vesti

Štab za vanredne situacije obezbedio hlor za dezinfekciju ulica

Štab za vanredne situacije Grada Požarevca obezbedio je 2000 litara hlora za Javno komunalno preduzeće Кomunalne službe, kako bi pojačali dezinfekciju ulica u gradu.

Takođe, u dogovoru sa Štabom za vanredne situacije grada Požarevca, JКP Кomunalne službe omogućiće građanima da sa cisterni preuzmu određenu količinu hlorisane vode, kojom bi dezinfikovali svoje ulaze u objekte.

Raspored i satnica postavljenih cisterni objaviće se u sredstvima informisanja.

Određena količina hlorisane vode biće dostavljena upravnicima zgrada, kako bi se dezinfekcijom napravila zaštitna barijera na ulazu u sam objekat.

Grad Požarevac je potpisao sa ZZJZ ugovor koji oko dezinfekcija javnih površina oko Javnih preduzeća, ustanova, trgovina, banaka kao i u ulazima stambenih objekata kojih ima preko 400.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend