Lokalne vesti

Štab za vanredne situacije u Požarevcu doneo nove mere

Štab za vanredne situacije Grada Požarevca na današnjoj sednici doneo je niz novih mera i naredbi u skladu sa merama Vlade Srbije u uslovima vanrednog stanja.

Na zelenim pijacama nalaže se Javnom komunalnom preduzeću da pojača higijenu i dezinfekciju pogotovo kod tezgi mlečnih proizvoda.

Naloženo je Кomunalnoj inspekciji i policiji da pojačaju kontrolu i zabrane prodaju prehrambenih proizvoda, tekstilnih i drugih proizvoda koji mogu uticati na širenje zaraze.

Zabranjuje se rad „buvljaka“ dok traje vanredno stanje.

Sva preduzeća, privredni subjekti na teritoriji Grada Požarevca koji imaju registrovanu delatnost i koji se bave prevozom (putnička, transportna i teretna vozila) su u obavezi da vrše svakodnevnu dezinfekciju svojih vozila. Dezinfekciju vršiti hlorom i drugim preparatima za suzbijanje infekcije-epidemije.

Nalaže se svim privrednim subjektima, ustanovama, organizacijama, javnim preduzećima i institucijama da organizuju radno vreme u skladu sa odredbama Vlade Republike Srbije.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend