Lokalne vesti

Stanovi za izbegle i socijalno ugrožene

Petnaest porodica raseljenih lica, jedna izbeglička i četiri domicilne socijalno ugrožene porodice (ukupno 68 osoba) iz Smedereva dobile su danas ključeve svojih novih stanova, čiju je izgradnju finansirala Evropska Unija.

Nova zgrada od dvadeset stanova, izgrađena u okviru programa socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima u Smederevu deo je projekta „Dostojanstvena rešenja za raseljena lica u kolektivnim centrima ili privatnom smeštaju u Srbiji" koji se finansira iz sredstava Instrumenta EU za pretristupnu pomoć za 2007. godinu (IPA 2007), a realizuje u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice Republike Srbije i UNHCR-om.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend