Lokalne vesti

Stradao stariji muškarac

Jedna osoba poginula je u Požarevcu u nevremenu koje je u sredu popodne zahvatilo grad.

Muškarac star 67 godina udavio se u Jug Bogdanovoj ulici. On je  vlasnik stana u prizemlju zgrade i sišao je u podzemnu garažu zabrinut da u neveremenu ne ostane bez automobila koji je tamo parkirao.

U tom trenutku nivo vode u podrumu bio oko 2 metra, pa je lift prilikom spuštanja ostao bez struje. Za sada nije jasno šta se tačno dogodilo, ali njegovo telo nije pronađeno u liftu, već u prostoriji podzemne garaže gde je samo njegovo vozilo bilo parkirano.

Policija je sinoć nekoliko sati ispumpavala vodu iz garaže, a telo je pronađeno nešto pre ponoći. Pretpostavlja se da je voda prodrla u lift i pod pritiskom izbacila telo iz kabine. U Višem javnom tužilaštvu očekuje izveštaj policije o ovom slučaju, nakon čega bi zvanično trebalo da se oglase. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend