Lokalne vesti

Stručne posete ogranku „TE-KO Kostolac“

Delegacija Odeljenja rudarskih, geoloških i sistemskih nauka, koja funkcioniše u sastavu Akademije inženjerskih nauka Srbije, posetila je Površinski kop „Drmno“.

Veselin Bulatović, direktor za proizvodnju uglja „TE-KO Kostolac“, koji je bio njihov domaćin, upoznao ih je sa funkcionisanjem PK „Drmno“ i planovima razvoja ovog površinskog kopa u predstojećim decenijama. Najviše se razgovaralo o postavljanju Šestog BTO sistema, koji će omogućiti povećanje godišnje proizvodnje lignita sa devet na 12 miliona tona uglja.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend