Lokalne vesti

Stubovi i preko puta Hitne pomoći

Postavljanjem zaštitnih stubova u ulici Jovana Šerbanovića preko puta Hitne pomoći od danas je onemogućeno parkiranje vozila na trotaru.

Parking servis ranije je postavio zaštitne stubove čitavom dužinom trotoara u ulici 15.oktobra i delu ulice Jovana Šerbanovića ispred Pošte.

Postavljanja stubova kod gradskog parka i pijace u Moše Pijade neće biti jer je trotoar suviše uzak, rekao je gradonačelnik Miodrag Milosavljević.

Gradonačelnik kaže da je namera da se trotoari sa leve strane ulice Moše Pijade izdignu i tako onemogući parkiranje vozilima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend