Lokalne vesti

Sve je spremno za novu sezonu kupanja na bazenu

Gradski bazen biće zvanično otvoren u petak 14. juna kada će ulaz za sve posetioce biti besplatan.

Na današnjoj konferenciji za medije Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac kaže da je ove godine na bazenu postavljene  nove pločice i kabine za preslvačenje kupača, dok je ranije rekosntrusano kupatilo i tuš kabine.  Takođe je izvršena rekonstrukcija i pumpi i elektromotora, a da je za sledeću godinu predvidjena rekonstrukcija korita bazena kao i filter postrojenja. On je napomenuo da je po projektu rekonstrukcije bazena planirana izgradnja još jednog malog bazena za najmlađe sugrađane kao izgradnja tobogana na velikom bazenu.

I ove godine će se ponedeljkom, sredom i petkom održavati biznis plivanje i sa time će se početi za oko nedelju dana. Svoje treninge na bazenu u večernjim časovima će održatvati vaterpolisti i triatlon klub. Obuka neplivača će početi posle završetka školske godine i prve kurseve planiramo 24. ili 25. juna. Prema rečima V.D. direktora Sportskog centra Požarevac Nenada Mitića da će žene imati besplatnu rekreaciju, to jest biće organizovan besplatan areobik dva puta nedeljno. Mitić kaže da će ove godine jedanput nedeljnom biti organizovan jedan sat kupanja u bazenu za osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama zajedno sa njiihovim roditeljima. To se takođe neće naplaćivati.

Mitić je napomenuo da su cene ulaznica iste kao i prošle godine i da će ulaz na Gradski bazen biti 150 dinara dok će cena za 10 ulazaka 1200 dinara, 20 ulazaka je 2400 dok će se 30 ulazaka naplaćivati 3600 dinara.

Posetioci bazena mogu da koriste ormariće besplatno uz depozit od 100 dinara. Ležaljke će se naplaćivati 100 dinara uz dodatni depozit koji iznosi takođe 100 dinara.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend