Lokalne vesti

Sve manje oboleleih od gripa

U protekle dve sedmice broj obollih od bolesti sličnih gripu je u padu u svim starosnim kategorijama, saznajemo u ZZJZ Požarevac.

U Braničevskom okrugu tokom prošle nedelje se 437 lica sa simptomima gripa obratilo lekaru za pomoć, a najviše je obolelih uzrasta od 5 do 14 godina, kaže načelnik Epidemiološke službe Dr Vera Joković. Hospitalizovanih pacijenata nema.

Na području Podunavskog okruga ima 1570 obolelih, od kojih je šestoro hospitalizovano, ali sa lakšom kliničkom slikom i stabilnog zdravstvenog stanja.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend