Lokalne vesti

Svečana akademija za „Desankine dane“

Svečanom akademijom u centru za kulturu završava se manifestacija “Desankini dani” koju organizuje Osnovna škola “Desanka Maksimović” povodom Dana škole.

 

Dan Osnovne škole “Desanka Maksimović”  obeležen je nizom aktivnosti. Najpre su najboljim učenicima ove škole dodeljena priznanja, a najuspešniji u takmičenjima iz  matematike i fizike za nagradu su dobili robote. Dodeljene su nagrade i zahvalnice učiteljima, nastavnicima i direktoru škole za dobre rezultate u vaspitno –obrazovnom radu.

Predstavljen je školski časopis “Vrt detinjstva”. U okviru obeležavanja Dana škole održan je odbojkaški turnir na kome je učestovalo  osam ekipa iz Beograda Smedereva, Obrenovca i Požarevca.

Obeležavanje Dana škole biće zaokružen svečanom akademijom u Centru za kulturu danas od 17 sati.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend