Lokalne vesti

Svečanost u Klenovniku

U Klenovniku je priređena svečano okupljanje povodom završetka toplifikacije sela.

Nešto više od 250 domaćinstava u selu priključeno je na toplifikacionu mrežu.

Poslednji deo radova okončan je više od dve godine od potpisivanja ugovora o realizaciji projekta, u januaru 2012.

Vrednost investicije je 160,5 miliona dinara.

Gradonačelnik Miodrag Milosavljević rekao je kako je bilo problema i kašnjenja u radovima, ali da je investicija koja je obećana meštanima Klenovnika realizovana.

Direktor Termoelektrana i kopova Dragan Jovanović istakao je kako će u 2012.godini privredno društvo raditi i na drugim kapitalnim investicijama u infrastrukturu u oblasti grejanja i vodosnabdevanja.

Mesna zajednica Klenovnik danas je uručila plakete i zahvalnice organizacijama i funkcionerima u lokalnoj samoupravi i Termoelektranama i kopovima Kostolac. Zlatne plakete dobili su gradonačelnik Miodrag Milosavljević i direktor TE KO Dragan Jovanović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend