Lokalne vesti

Svečanost u Romskom edukativnom centru

U Romskom edukativnom centru danas je održana manifestacija povodom svetskog dana Roma, 8.aprila.

Svečanosti su pored nekolicine stranačkih prvaka u Požarevcu prisustvovali predstavnici ambasade Japana i ministar kulture Predrag Marković. On je istakao da napredak jedne države zavisi od toga koliko se dele zajedničke vrednosti svih onih koji žive u njoj, bili oni Srbi, Romi ili pripadnici neke druge etničke zajednice.

Za pojedine lokalne političare i poslanke, današnji skup je bio prilika da pošalju predizborne poruke.

Predsednik udurženja Roma Braničevskog okruga Miroslav Veljković poželeo je da u zdravlju i veselju svetski dan Roma bude proslavljan i narednih godina.

Njemu je direktor dečje ustanove u Požarevcu Dragan Nikolić uručio zahvalnicu povodom 100.godišnjice vrtića.

 

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend