Lokalne vesti

Svetlana Paunović i Dragan Ivković najbolji glumaci druge večeri festivala „Živka Matić“

Druge večeri, smotre dramskih amatera Pomoravlja i Podunavlja „Živka Matić", nastupilo je Amatersko pozorište KUD „Obilić“ iz Krnjeva predstavom „Zmaj od Srbije“ po tesktu Miladina Ševarlića, u režiji Predraga Živanovića.

Nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je Svetlana Paunović za uloge Кneginje Milice i Olivere dok je nagradu za najboljeg glumca večeri dobio Dragan Ivanković za ulogu Despota Stefana Lazarevića.

Večeras na programu je je komedija Jovana Sterije Popovića „Pokondirena tikva“ koju u režiji Dejana Cicmilovića izvode amateri Doma kulture „Vlada Marjanović“ u Starom Selu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend