Lokalne vesti

Svici prvacima

U osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Požarevcu prvacima su danas podeljeni svici.

Reč je o svetlećim uređajima koji obezbeđuju bolju vidljivost dece na putevima. Akciju u Srbiji drugu godinu sprovode Dunav osiguranje, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Direktor Dunav osiguranja u Požarevcu Zoran Debeljković kaže da je na ovaj način namera da se unapredi  bezbednost dece u saobraćaju.

Do 17.decembra u osovnim školama u Srbiji biće uručeno 80.000 svitaca. Ove godine akcije je obogaćena interaktivnim igrama, edukativnim plakatima i drugim školskim materijalom.

Akciju prati i apel učesnicima u saobraćaju da povedu više računa o poštovanju propisa, te ličnoj i bezbednosti ostalih osoba u saobraćaju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend