Lokalne vesti

TEKO Kostolac na sajmu ekologije

Međunarodni sajam ekologije i zaštite životne sredine "ECO EXPO 2011" održaće se od 18. do 20. maja u „EXPO centru", a na sajmu će se predstaviti i Termoelektrane i kopovi Kostolac, najavilo je ov privredno društvo.

Manifestacija će na jednom mestu okupiti sve koji su postigli zapažene rezultate u zaštiti životne sredine, ali i one koji u ovoj oblasti žele da urade više.

Na sajmu će biti organizovane panel diskusije kako bi se razmenjivale ideje, inicijative i tehnologije, a posetioci će, uz besplatan ulazak, moći da vide primere dobre prakse iz Srbije i inostranstva i zanimljive primere ekološkog prevoza, ali i eksponate kao što su vetroagregati, elektroautomobili i elektrobicikli.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend