Lokalne vesti

Teška saobraćajna nezgoda kod Požarevca

U noći između četvrtka i petka oko 3:30 na putu Požarevac - Salakovac ispred noćnog kluba “Gipsy Night” dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dva pešaka poginula, dok je jedan teško povređen.

Miloš S. (21) iz Smoljinca upravljajući putničkim vozilom marke “audi A6” austrijskih registarskih tablica, usled neprilagođene brzine, udario je pešake, koji su se nalazili na desnoj strani kolovoza, Petra C. (20), Nenada O. (48) i Vladana J. (21) svi iz Požarevca.

Petar C. i Nenad O. su usled zadobijenih povreda preminuli na licu mesta, dok je Vladan J. prebačen u beogradski urgentni  centar.

Požerevačka policija odredila je zadržavanje vozaču “audija A6” Milošu S. iz Smoljinca, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je osumnjičeni Miloš S. imao 0,82 % akohola u organizmu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend