Lokalne vesti

Teška saobraćajna nezgoda

Sinoć oko 01.45 časova u blizini Doma kulture u mestu Batuša dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe izgubile život i jedna lakše povređena.

Dragan M. (38) iz Batuše traktorom je vukao dve prikolice natovarene žitom, u blizini Doma kulture zaustavio se da bi skrenuo na sporedni put u tom momentu na njega je naletelo putničko vozilo koje se kretalo u istom parvcu marke “opel astra” kojim je upravljao Dragan Mišić (32) iz Kule. Iz suprotnog pravca u istom momentu zbog neprilagođene brzine sletelo je s puta putničko vozilo marke “golf” i udarilo pešaka koji se nalazio na desnoj ivici puta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mesta život je izgubio Dragan Mišić, kao i suvozač u negovom vozilu Slađan Stanojlović (30) obojica iz Kule. 

Lakše je povređen pešak D.K. (47) iz Batuše koji je kolima hitne medicinske pomoći prevežen u požarevačku bolnicu.

Policija će nakon utvrđenih činjenica i dokaza kao i prikupljenih izjava svedoka podneti prijavu nadležnom tužilaštvu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend