Lokalne vesti

Testerom sekli klupe na sportskom terenu?

Proteklog vikenda, u noći između subote i nedelje, nepoznati počinioci oštetili su klupe na sportskom terenu Poljanče na početku Rasadničke ulice u Smederevu.

Kako prenosi portal Podunavlje.info, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo i groblja“ Smederevo su nakon saznanja da je pričinjena šteta na javnoj površini izašle na teren i tom prilikom je utvrđeno da su klupe prvo posečene testerom, a potom dodatno polomljene.

Ovaj slučaj prijavljen je nadležnim organima, a u narednom periodu JKP „Zelenilo i groblja“ će sanirati nastalu štetu.

JKP “Zelenilo i groblja” podseća da je upravo ovo preduzeće letos radilo na uređenju pomenutog prostora, a samo nekoliko meseci kasnije, zbog neodgovornih pojedinaca, potrebno je izdvojiti dodatna sredstva za sanaciju već urađenog, umesto da se iskoriste za uređenje javnih površina na nekim drugim lokacijama.

Iz JKP “Zelenilo i groblja” apeluju na sve sugrađane da se savesno ponašaju i čuvaju javnu imovinu, jer ona pripada svim građanima.

Više informacija možete pročitati OVDE.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend