Lokalne vesti

Tople probe od 8. grejanje od 15. oktobra

Javno preduzeće Toplifikacija obaveštava građane da će se narednih dana steći vremenski uslovi za početak grejne sezone pa će u skladu s tim u saradnji sa TE-КO Кostolac, narednih dana sprovesti neophodne aktivnosti.

U nedelju 6. oktobra izvršiće se dopuna priključaka za sela Petka, Кlenovnik i Ćirikovac.

U ponedeljak 7. oktobra od 6 časova radnici službe održavanja JP Toplifikacija će započeti uključivanje cirkulacionih pumpi. U 8 časova, pokrenuće sa cirkulacija vode u vrelovodu. U 15 časova, istog dana, započeće lagano progrevanje vode u vrelovodu sa prirastom temperature od 5 stepeni po satu.T

opla proba instalacija grejanja u Požarevcu započeće u utorak 08. oktobra i trajaće do 15. oktobra. U tom periodu će se otklanjati uočeni problemi, izvršiti punjenje preostalih sekundarnih instalacija i dopuna napunjenih instalacija.U tom periodu se očekuje i završetak otvorenih poslova na priključenju novih kupaca.

Od 15. oktobra će se režim grejanja uspostavljati u skladu sa vremenskim uslovima prema dostavljenom kliznom dijagramu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend