Lokalne vesti

Toplifikacija: U 2011. najmanje 200 priključaka za grad

Toplifikacija je do grejne sezone na daljinsku mrežu priključila oko 200 novih korisnika. Direktor ovog preduzeća Zvonimir Blagojević najavio je investicije u narednoj godini.

On kaže da će naredne godine biti obezbedjeno još najmanje 200 novih prikljucaka u samom Požarevcu, ali i da će značajna sredstva biti usmerena na faznu izgradnju mreže u Klenovniku, Ćirikovcu i Petki.

Blagojević kaže da gradjani svojim sredstvima učestvuju sa 20 do 30 odsto ukupne cene priključka. On je istakao da se troškovi priključaka koji plaćaju gradjani i pored rasta ekonomske cene u poslednjih nekoliko godina nisu menjali.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend