Lokalne vesti

Traže poskupljenje vrtića

Dečja ustanova u Požarevcu od grada traži da odobri povećanje cene vrtića. Traži se mesečna cena od 4.200 dinara.

Sadašnji troškovi koje plaćaju roditelji iznose 3.800 dinara. Cena nije menjana godinu i po dana, a u međuvremenu su drastično povećani troškovi, kaže direktor Dragan Nikolić.

On dodaje da je ovakvu odluku upravni odbor doneo još u aprilu 2010.godine, a očekivalo se da će nova cena biti odobrena od septembra prošle godine.

Kvalitet boravka dece u vrtiću nije poremećen u pogledu ishrane i higijene. S druge strane nedostatak novca odrazio se na nabavku materijala za vaspitno obrazovni proces i kupovinu novih igračaka.

Zahtev vrtića u dva navrata je odbijen u protekloj godini. Danas je trebalo da se nađe na sednici gradskog veća, ali je odložen za narednu sednicu koja bi trebalo da se odrđi sledeće nedelje.

Boom 93 nezvanično saznaje da postoji mala verovatnoća da će grad prihvatiti zahtev za povećanje cene.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend