Lokalne vesti

Tri godine zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji

Prvostepenom presudom Osnovnog suda, S.Ž. (52) iz Požarevca osuđen je na tri godine zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji i nanošenja lakih telesnih povreda maloletnom licu. Time je sud prihvatio predlog Osnovnog javnog tužilaštva i izrekao maksimalnu kaznu za ovo krivično delo.

Prema navodima optužnice, osumnjičeni se teretio da je 2016. godine namamio u svoju kuću S.D. iz okoline Požarevca, tada starog 16 godina, tako što mu je obećao da će zajedno izvoditi sklekove i fiskulturne vežbe. U jednom trenutku, dok su izvodili vežbe, on je prišao maloletniku i počeo da ga dodiruje po telu. Pošto je ovaj počeo da se brani, on ga je udario gumenom palicom, a onda mu skinuo šorc i napastvovao ga. Maloletnik se tada otrgnuo i pobegao, a onda sve ispričao roditeljima, koji su slučaj prijavili policiji.

Nakon toga usledilo je hapšenje osumnjičenog, koji je i pre 20 godina osuđen zbog sličnog krivičnog dela.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend