Lokalne vesti

Tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva

Staniša Lukić (50) iz Krepoljina kod Žagubice pravosnažno je osuđen pred Višim sudom u Požarevcu na tri godine i tri meseca zatvora, zbog pokušaja ubistva Miroslava Ivanovića, takođe iz Krepoljina.

Presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznanju krivice, koji je optuženi sklopio sa Višim javnim tužilaštvom i na nju ne postoji pravo žalbe. Delo za koje je optuženi osuđen dogodilo se 29. avgusta ove godine, oko 23 sata, ispred kafića „As“ u Krepoljinu.

Pošto se optuženom nije dopao način na koji se Ivanović obratio njegovoj supruzi, između njih je izbila svađa. U jednom trenutku, optuženi je dohvatio sekiru i njome više puta Ivanovića udario po glavi i telu, nanevši mu teške telesne povrede, koje nisu bile opasne po život. On je uhapšen istog dana, da bi mu narednog bio određen pritvor u kojem se nalazio sve do izricanja presude i to vreme biće mu uračunato u kaznu. Za delo za koje je osuđen, zakonom je propisana kazna od dve do 15 godina zatvora.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend