Lokalne vesti

Tri nova slučaja zaraženih na području Grada Požarevca

Na teritoriji grada Požarevca danas su potvrđena još tri slučaja zaraženih od koronavirusa, potvrđeno je za Boom 93 iz Zavoda za javno zdravlje.

Kako je rekla Ana Jovanović, tri pacijenta za koje je danas stigao pozitivan rezultat se nalaze u kućnoj izolaciji za sada i dobrog su opšteg stanja sa blagim tegobama. Ona je rekla da ne može da potvrdi pisanje nekih medija da su troje novoobolelih iz Bradarca.

Oni su za sada u kućnoj izolaciji, a odluka da li će biti prebačeni u bolnicu ili u Beograd biće doneta nakon dobijanja instrukcija od Ministarstva zdravlja, rekla je Jovanović. 

Pod zdravstvenim nadzorom u Braničevskom okrugu trenutno se nalaze 1503 osobe.

Uzorci su do sada uzeti od 23 osobe, a od toga do danas 7 je bilo pozitivno. Jedna osoba u opštini Veliko Gradište, koja je na lečenju u Beogradu, dve iz opštine Žabari, jedna pacijentkinja u Požarevcu koja je juče poslata u Beograd i tri novoobolela čiji su rezultati stigli danas.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend