Lokalne vesti

Tri požara, dva u Požarevcu i jedno lice povređeno u Brežanama

Osim po dvadesetčetvoročasovnoj zabrani kretanja, današnji dan karakterističan je i zbog velikog broja požara.

Kako nezvanično saznajemo, gorela je stara napuštena kuća iza nekadašnje fabrike „Ćeba“ u Lole Ribara i baraka u industrijskoj ulici. Požar većih razmera izbio je u Brežanama.  

U Lole Ribara požar se dogodio oko 15 časova, a reč je objektu koji nije imao električne instalicije. Postoje sumnje da je objekat povremeno korišćen od beskućnika i drugih lica.

U Industrijskoj ulici požar je izbio oko 17 časova. Sumnja se da su uzrok loše električne instalacije i tamo će uviđaj biti izvršen narednog dana.

Veliki požar izbio je u Brežanama. Gorela su dva domaćinstva, a vatra je zahvatila oko 170 kvadrata prostora i prema prvim procenama šteta je značajna.  Taj požar se dogodio posle 3 časa ujutro. Jedna osoba je zadobila povrede u Brežanama u vidu opekotina ruku i zbrinuta je u Hitnoj pomoći.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend