Lokalne vesti

Tukao suprugu, pa glavom razbio staklo u službi policije

Požarevačka policija, u prvih pet meseci ove godine, podnela je 23 krivične prijave zbog sumnje da su izvršena krivična dela nasilje u porodici na teritoriji Braničevskog okruga.

U Požarevcu, juče 6. juna u Ulici Starhinjić Bana, Marko P. (56) iz Beograda, zbog nerešenih porodičnih odnosa svoju suprugu V.Ž. (62) iz Požarevca, udario je u predelu glave i gurnuo u kanal pored puta.

Policija je postupajući po prijavi na licu mesta zatekla V.Ž. u kanalu pored puta i osumičenog koji je u vidno akoholisanom stanju pretio supruzi, a zatim i policiji.

Prilikom privođenja, Marko P. glavom je razbio staklo u dežurnoj službi požarevačke policije i odbio alkotestiranje. Njemu je odrećeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da će nastaviti sa nasilničkim ponašanjem.

Požarevačka policija protiv Marka P. podnela je prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i krivičnu prijavu zbog napada na ovlašćena službena lica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend