Lokalne vesti

Turistička organizacija se uselila u nove prostorije

Turistička organizacija Požarevca uselila se u nove prostorije u ulici Veljka Dugoševića. Direktor Dejan Savić kaže da poslednjih godina TOP nije imao osnovne uslove za funkcionisanje zbog neadekvatnog prostora u kojem se nalazila uprava.

Stare prostorije na Starom korzou predmet su vlasničkog spora, kaže Savić i dodaje da se te prostorije još uvek koriste. U zavisnosti od pravnog rešenja spora i odluke grada, ponašaće se i Turistička organizacija, navodi Savić.

Direktor Turističke organizacije kaže da je otvaranje info centra na Trgu oslobođenja pokayalo finansijske efekte. Ostvaren je prihod od 2 miliona dinara, a suvenirska postavka je značajno uvećana.

On je najavio i da će se TOP pojaviti na tržištu kao agent prodaje turističkih aranžmana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend