Lokalne vesti

Turistička ponuda Požarevca na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi

Međunarodni sajam turizma u Moskvi održava se od 10. do 12. septembra. Turistička organizacija grada Požarevca predstavlja svoju turističku ponudu zajedno sa predstavnicima Turističke organizacije Srbije.

Na štandu Turističke organizacije Srbije svoje ponude predstavljaju i Turističke organizacije Beograda,  Novog Sada, Niša, Novog Pazara, Subotice kao i Luna Travel, Crowne Plaza, Prolom i Lukovska Banja i hotel Putnik-Kopaonik.

Za posetioce sajma ove godine naglasak je stavljen na ponudu odmora u gradovima, ponudu zimskog odmora i banjskog turizma, a u sva tri domena Srbija ima potencijala da privuče strane turiste.

Učešće na sajmu uključuje dodatne promotivne aktivnosti u vidu prezentacije turističke ponude Srbije, na konferenciji za novinare koja će biti organizovana u okviru sajamskog prostora 11. septembra.

Podsetimo Turistička organizacija grada Požarevca je i prošle godine predstavila svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma u Moskvi, takođe u okviru ponude TO Srbije.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend