Lokalne vesti

Turistički bilbordi

Turistička organizacija u Požarevcu namerava da postavi dva informativna bilborda ispred obilaznice i na ulazu u industrijsku zonu.

Direktor TOP-a Dejan Savić kaže da je namera da se potencijalnim turistima koji su u prolazu skrene pažnja na turističke adute Požarevca i okruga.

Postoje iskustva zapadnoevropskih i američkih gradova koji su postavljanjem informativnih tabli,  turističkih punktova i vizitorskih centara pokušavali da privuku pažnju ljudi na proputovanju. Namera je da se takav princip razvije i na ovom području, navodi Savić.

Na turističkim bilbordima bile bi istaknute mape Požarevca i Braničevskog okruga sa statističkim i turističkim informacijama.

Neizostavno na tablama bi bile istaknute najatraktivnije ponude na ovom prostoru, poput Srebrnog jezera, Viminacijuma, Ljubičeva, Požarevačkog mira, Galerije Milene Pavlović Barilli, Ceremošnje, banje Ždrelo i drugih.

Postavljanje dva bilborda deo je šireg projekta postavljanja turističke signalizacije, za šta Turistička organizacija ima odobrena sredstva od nadležnog ministarstva. Savić kaže da je to način da se pospeši razvoj turističke privrede u Požarevcu i regionu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend