Lokalne vesti

Turistički info centar u novim prostorijama

Otvorene su prostorije Turističkog informativnog centra Požarevca koji se od danas nalazi na početku ulice Stari korzo u Požarevcu, u lokalu nekadašnjeg "Putnika". U nove protorije su premeštene suvenirnica i uprava lokalne turističke organizacije.

Prostorije je svečano otvorila direktorka Turističke organizacije Srbije, Marija Labović zajedno sa predsednikom požarevačke skupštine Bojanom Ilićem.

„Mislim da će ovaj centar doprineti da turisti budu mnogo bolje informisani. A omogućiće turistima koji posećuju ne samo Požarevac, već i druge lokalitete u blizini, da dobiju mnogo više informacija i ideja gde i kako mogu da provedu vreme“, rekla je Labović novinarima.      

Ilić je podsetio da u dugoročnoj strategiji razvoja grada, turizam zauzima važno mesto. On je najavio da će preko aplikacija i mapa na internetu uskoro biti omogućeno da se pristupi jedinstvenoj turističkoj ponudi Grada Požarevca i ostalih lokalnih uprava u okolini.

Ovo je, inače, treća lokacija u kojoj se nalazi Turistički informativni centar, od kako je formiran pre desetak godina.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend