Lokalne vesti

Turnir u malom fudbalu

Nakon 12 godina, Sportski centar će povodom obeležavanja dana oslobođenja grada organizovati turnir u malom fudbalu na terenu za male sportove, najavljeno je danas.

Učestvovaće osam ekipa iz grada, sedam koje su pobedile na nekom od turnira ove godine i jedna ekipa veterana Sportskog centra.

Zanimljivo je da će u okviru turnira biti odigrana revijalna utakmica između požarevačkih novinara i advokata.

Turnir se održava od utorka do četvrtka, sa početkom u 18 časova, s tim što će poslednjeg dana biti odigrane revijalna i finalne utakmice.

Direktor Sportskog centra Miroslav Stojimirović izrazio je očekivanje da će turnir postati tradicija, kao i da će od naredne godine u gradu biti oživljen Ivanjdanski turnir u malom fudbalu.

Član gradskog veća za sport Aleksandar Đokić  kaže da će grad nastojati da tokom čitave godine teren malih sportova bude u funkciji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend