Lokalne vesti

U Dubravici ispao točak na autobusu koji prevozi osnovce

Kako je Boom 93 obavestilo nekoliko meštana Dubravice, jutros se u tom selu dogodio incident kada je ispao točak na autobusu firme „Continental Tours“. Tom prilikom je oštećeno vozilo marke „Škoda“, a povređenih nema.

Slađan Pavlović iz Dubravice rekao je Boom 93 da je autobus putovao iz Batovca prema Zabeli i da je točak ispao u centru sela.

„Taj autobus je pokupio putnike iz Batovca. U Dubravici je u centru sela jedan točak ispao i otkotrljao se u park. Na slikama se vidi kako izgleda drugi točak na osovini. Dobro da nisu izašli na otvoreni put i da se ovo dogodilo jer je autobus bio pun dece“, naveo je on.

Deca su otišla u školu jer je nakon pola sata došao drugi autobus istog prevoznika i odvezao učenike u Zabelu u istureno odeljenje škole Vuk Karadžić, dodao je Pavlović.

Policija je obaveštena, ali tek na insistiranje par meštana koji su to izričito zahtevali.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend