Lokalne vesti

U Laznici održan turnir u malom fudbalu

Devet ekipa, fer plej, mnogobrojna publika i dobra zabava, obeležili su i ove godine Sedmojulski turnir. Da sve protekne po planu i u najboljem redu pobrinuli su se i organizatori .

Dobra spremnost , sportski  duh i timski rad igrača uz mnogobrojne posetioce i navijače učinili su da svi budu pobednici, a najbolji među njima izborili su se za prva tri mesta.

Treće mesto pripalo je ekipi „ Ćao – Ćao“, drugoplasirana bila je ekipa  „Truja- drva“, a pobednik Sedmojulskog turnira u Laznici bila je ekipa  „Lefter Bor“.  Pehare  je ovom prilikom uručio pomoćnik  predsednika opštine Žagubica  Dušan Milosavljević, koji je čestitao pobednicima  i u ime lokalne samouprave najavio pravo sportsko leto koje je pred nama.

Organizator turnira je MZ” Jedinstvo” Laznica, a generalni pokrovitelj turnira je opština Žagubica.

Podrži Boom93

Boom93 je pokrenuo svoj shop - boom93shop, a kupovinom nekog od artikala podržavate rad naše redakcije. Svaki vaš doprinos, ma kako koliki bio, dragocen je. Jer pravo novinarstvo vredi.

Podrži Boom93
Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend