Lokalne vesti

U lokalnoj upravi nastavljaju sa protestom

Sindikat uprave Srbije sprovodi protest zaposlenih u gradskim i opštinskim upravama, dvočasovnom obustavom rada.

Odlukom centrale u Beogradu, do 7.marta protest se organizuje od 10 do 12 časova zbog nezadovoljstva uredbom vlade Srbije kojom su umanjene zarade zaposlenih sa srednjom stručnom spremom, KV i NK radnika.

Štrajk ranije najavljen za danas je odložen, a ukoliko protest upozorenja ne natera vladu da izmeni uredbu, najavljeno je protesno okupljanje ispred Vlade Srbije.

Kako Boom 93 nezvanično saznaje, među zaposlenima sa višom i visokom stručnom spremom u požarevačkoj upravi postoji nezadovoljstvo radom sindikata, a navodno je u pripremi i inicijativa za istupanje iz sindikalne organizacije.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend