Lokalne vesti

U Majilovcu pronađeni ostaci tela

Veliko Gradište -- U ataru Majilovca, lovci pronašli ostatke tela, za koje se pretpostavlja da bi mogli da pripadaju dečaku Đorđu Andrejiću, koji je nestao pre 3 i po meseca.

Kako je za B92 potvrđeno iz izvora bliskih istrazi, istražni sudija je još uvek na terenu i po njegovom nalogu biće urađena DNK analiza i veštačenja.

Na osnovu tih analiza biće moguće da se utvrdi da li pronađeni delovi tela pripadaju nestalom dečaku.

Đorđe Andrejić iz sela Majilovac, nestao je 22. jula, a njegova majka Marina Andrejić tereti se da je izvršila krivično delo teškog ubistva.

Policija još uvek pretražuje teren, na kome su, prošle nedelje pronađene patike i torba, za koje takođe treba da bude utvrđeno da li pripadaju nestalom dečaku.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend