Lokalne vesti

U ponedeljak deo Požarevca i Kostolca bez struje

EPS Distribucija obaveštava potrošače da će se u ponedeljak 24. februara obavljati radovi na elektro mreži.

U vremenu od 8 do 13h zbog radova na dalekovodu u Požarevcu bez električne energije ostaće Dunavska ulica sa svim bočnim ulicama od Zvezde prema obilaznici. Takođe će bez struje biti i naselja Zabela, Dubravica, Batovac, Brežane i Živica.

U vremenu od 9 do 14h zbog seče rastinja na trasi dalekovoda bez elektične energije biće naselje Jeremino polje, Kostolački put – od kasarne sa svim bočnim ulicama, Prištinska, Uzun Mirkova, deo Bratstva jedinstva od Prištinske do Uzun Mirkovem Žarka Zrenjanina, Jovana Uroševića, Josifa Pančića i Ćirikovac.

U vremenu od 13 do 15h zbog radova na trafo stanici „Kostolac 1“ bez struje u Kostolcu ostaće sledeće ulice: Fruškogorska, Kozaračka, Porečka, Užička, Zlatarska, Đure Jakšića, Dunavska, Goranska, Industrijska, Lole Ribara, Omladinska, Plitvička i Stiška.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend