Lokalne vesti

U Požarevcu formiran Savez za Srbiju

Savez za Srbiju formiran je u Požarevcu potpisivanjem Deklaracije koju su potpisale ujedinjene požarevačke političke organizacije – Gradski odbori Demokratske stranke, Dragana Đilasa, Narodne stranke i Gradska organizacija Srpskog pokreta “Dveri”.

Potpisnici su se u deklaraciji saglasili o političkom delovanju i zajedničkoj odgovornosti za ostvarivanje vizije Požarevca kao demokratske, slobodne, socijalno odgovorne, ekonomski i kulturno razvijene lokalne zajednice.

Dejan Savić, predsednik gradskog odbora Demokratske stranke je istakao da je Savez za Srbiju nova realnost na političkoj sceni Srbije.

“Naš politički sporazum ima za cilj da Požarevac, kao lokalna zajednica, bude razvijena u svakom segment društva na koji vlasti u lokalnoj zajednici mogu da utiču. Stoga je ovo Sporazum o zajedničkom radu na ukupnoj modernizaciji grada Požarevca i uklanjanju svih prepreka koje usporavaju razvoj našeg grada”, navodi se u Deklaraciji.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend