Lokalne vesti

U Požarevcu niko ne želi da proda stan za zbrinjavanje izbeglica

Javni poziv za otkup deset stanova u Požarevcu za stambeno zbrinjavanje izbeglica iz BiH i Hrvatske, produžen je do 30. novembra naredne godine, jer do sada nije stigla nijedna ponuda.

Prvi put javni poziv objavljen je 30. maja, a rok za dostavljanje ponuda bio je 30. avgust. Pošto ponuda nije bilo i pored jednog produženja roka, on je sada pomeren na 30. novembar naredne godine, pišu Večernje novosti.

Stanovi od fizičkih i pravnih lica kupuju se na osnovu Sporazuma o donaciji sa Bankom za razvoj Saveta Evrope, a u okviru Regionalnog stambenog programa. Ovaj program predstavlja zajedničku inicijativu BiH, Hrvatske, Crne Gore i Srbije, sa ciljem zbrinjavanja lica izbeglih i raseljenih tokom ratova na području bivše Jugoslavije u periodu od 1991-1995. godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend