Lokalne vesti

U protekloj nedelji 11 saobraćajnih nezgoda

Na području Policijske uprave u Požarevcu, tokom predhodne nedelje, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda. U ovim saobraćajnim nezgodama 3 osobe su teže povređene, dok su 4 osobe zadobile lake telesne povrede.

Na  području  Policijske  uprave u Požarevcu, tokom predhodne nedelje,  dogodilo  se 11  saobraćajnih  nezgoda. U ovim saobraćajnim  nezgodama 3  osobe su teže  povređene, dok  su 4 osobe zadobile  lake  telesne   povrede.

Ove nedelje iz saobraćaja  je isključeno  8  vozača zbog upravljanja pod  dejstvom alkohola. Požarevačka policija  je ovim vozačima  putničkih  motornih  vozila   odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Najviše promila alkohola u krvi imao je  Dragan Ž. iz Velikog Gradišta ( 2,69 mg/mol).

Novčane kazne izrečene su  za 281  vozača  uglavnom zbog  prekoračenja  brzine.

Tokom prethodne nedelje  saobraćajna policija  podnela je  150 prekršajne  prijave  i to uglavnom zbog  neprilagođene brzine, 17 automobil odneo je “Pauk” i doneta je 32  Rešenja o uklanjanju  vozila.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend