Lokalne vesti

U timu prvaka sveta, Kostolčanka Vanja Popov

Studentkinja fakulteta političkih nauka Vanja Popov iz Kostolca pobedila je u timu na svetskom takmičenju budućih lidera u Londonu. Na takmičenju je učestvovalo 54.000 studenata iz celog sveta.

 

Svetske pobednice na takmičenju budućih lidera u Londonu su tim iz Srbije koji čine Vanja Popov, Kristina Rakulj  i Milja Radosavljević, studentkinje Fakulteta organizacionih nauka.

One su pobedile pod mentorstvom profesorke Vesne Damnjanović i Anje Koprivice.

 Akademci su morali da nađu način kako da se smanji potrošnja plastike i unapredi društveno odgovorni koncept kompanije, kao i da predlože novi poslovni model koji će odgovarati trendovima digitalizacije i izazovima novih potrošača.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend