Lokalne vesti

Ubistvo u Požarevcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su A. Đ. (1997) iz Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo, kao i D. S. (1998) i S. S. (1972) osumnjičene za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Sumnja se da je A. Đ. 14. oktobra ove godine automobilom „zastava“ udario sedamdestosmogodišnju ženu na biciklu, koja je od zadobijenih povreda preminula dan kasnije, a potom pobegao.

Postoje osnovi sumnje da je A. Đ. izazvao saobraćajnu nesreću u dogovoru sa D. S. i S. S. sa kojima je prethodno kupio „zastavu“ na koju su postavili lažne tablice kako bi izvršio ovo krivično delo. 

A. Đ. se sumnjiči da je sa D. S. i S. S. potom odvezao automobil u atar sela Mihajlovac, gde su ga zapalili.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće privedeni tužiocu. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend