Lokalne vesti

Učenici na raspustu od petka 26. aprila

Prolećni raspust za đake prema školskom kalendaru počinje u petak 26. aprila i traje do 6. maja kada se vraćaju u školske klupe.

Prolećni raspust ove godine obuhvata pored 1. i 2. maja i Veliki petak i Uskrs koji su neposredno pre Praznika rada tako da će učenici odmarati deset dana.

Raspust za đake, kako propisuje školski kalendar, trebalo je da traje četiri dana, od 30. aprila do 3. maja, ali će trajati duže zbog Uskrsa.

Inače, u toku školske godine učenici u Srbiji imaju četiri raspusta – jesenji, zimski, prolećni i letnji. Učenici u AP Vojvodini nemaju jesenji raspust. Kada se saberu svi dani raspusta, učenici ne idu u školu ukupno 111 dana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend