Lokalne vesti

Udruženje pčelara uručilo donaciju za socijalno ugrožena lica starija od 65 godina

Udruženje pčelara Grada Požarevca uručilo je u prostorijama Crvenog krsta donaciju od 186 kilograma meda i 50 bočica propolis kapi za socijalno ugrožena lica starijim od 65 godina, a na osnovu evidencije Centra za socijalni rad.

Donaciju je ispred lokalne samouprave i Štaba za vanredne situacije primio načelnik Aleksandar Simonović, a pomoć je uručio predsednik Udruženja pčelara Dejan Stefanović.

Simonović se ovom prilikom zahvalio Udruženju pčelara koji su se organizovali u okviru akcije koje sprovodi Savez pčelarskih organizacija Srbije.

“Uveren sam da će pomenutim licima ova pomoć i te kako značiti i još jednom se zahvaljujem udruženju pčelara Grada Požarevca kao i svim ostalim ljudima dobre volje i privrednicima koji pružaju pomoć gradskom štabu za vanredne situacije i Gradskoj upravi Grada Požarevca u ovim teškim trenucima.“ rekao je Simonović.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend